KunstKanjers 4-12

KunstKanjers 4-12

Inleiding

Kunstkanjers is een cultuureducatief programma in Alblasserdam onder én na schooltijd voor kinderen 4-12 jaar. Het programma van Kunstkanjers bestaat uit workshops en lessen muziek, dans, beeldende vorming, cultureel erfgoed, theater en alle mogelijke combinaties.

Kunstkanjers wil de talenten en competenties van kinderen laten ontdekken en ontwikkelen. Wij werken zoveel mogelijk met lokale cultuuraanbieders. Kunstkanjers is een initiatief van het Servicebureau Onderwijs&Cultuur.

Aanbod

Kunstkanjers op school
Kunstkanjers op school biedt kinderen en basisscholen de kans om kennis te maken met verschillende kunstdisciplines. Cultuurcoach Marjan bezoekt scholen om de behoeften van scholen op te halen. Daarna volgt een op maat gemaakt cultuureducatief programma onder schooltijd.

Kunstkanjers na school
Kunstkanjers na school biedt kinderen de kans om kennis te maken met verschillende kunstdisciplines. Cultuurcoach Yarah zorgt voor Kunstkanjersworkshops na schooltijd passend bij de behoefte van de locatie. Dit zijn de verschillende scholen in Alblasserdam. 

Contact

Kunstkanjers na school
Yarah Winkelaar
E-mail: Yarah@onderwijs-cultuur.nl
Telefoon: 088-8885319
Facebook: www.facebook.com/kunstkanjers/

Kunstkanjers op school
Marjan van Breugel
E-mail: marjan@onderwijs-cultuur.nl
Facebook: www.facebook.com/kunstkanjers/