Activiteiten 4 t/m 12 jaar

Inleiding

Verkoop Zomerpaspoort


Voor de leeftijd 4 t/m 12 jaar gaan de Zomerpaspoorten maandag 26 juni om 19:00 uurin de verkoop. De kosten zijn 10 euro per Zomerpaspoort.

Er is een beperkt aantal Zomerpaspoorten beschikbaar. De aantallen zijn afhankelijk van het aanbod van activiteiten. Om iedereen zoveel als mogelijk gelijke kansen te geven voor het inschrijven voor activiteiten is er bij aanvang van het Zomerpaspoort een limiet van10 activiteiten per Zomerpaspoort. Om no-shows te minimaliseren kan je maximaal 2 weken voor aanvang van de activiteit inschrijven voor activiteiten. 

 

Inschrijven activiteiten

Vanaf zaterdag 1 juli start de inschrijving voor de eerste activiteiten. De grote activiteiten hebben een apart blok om in te schrijven en zijn een bonus. Deze hoef je niet op te tellen bij het maximaal aantal activiteiten van 10 en hiervoor kan je direct inschrijven op zaterdag 1 juli. 

Daarna gaan er iedere zaterdag activiteiten open voor inschrijving. Iedere maandag gaan er last-minute activiteiten online. Deze activiteiten hoef je ook niet op te tellen bij het maximum van 10 activiteiten. Voor deze activiteiten hoef je ook niet in het bezit te zijn van een Zomerpaspoort. Inschrijven voor de activiteit is wel verplicht en je bevestiging hiervan is je toegangsbewijs.

Inschrijven voor een activiteit is alleen mogelijk bij de juiste leeftijdscategorie. Voorkom teleurstelling door je (klein) kind in te schrijven voor een activiteit die buiten de leeftijdscategorie valt. Wij stellen die in voor veiligheid en haalbaarheid van het uitvoeren van de aangeboden activiteit. 

Volg de Facebookpagina voor de laatste updates van alle activiteiten. Let wel, voor alle activiteiten vol=vol. 

Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen zich zonder Zomerpaspoort inschrijven voor de aangeboden activiteiten in de daarvoor bestemde categorie.

Veel Alblasserdamse partijen en aanbieders hebben weer een divers aanbod met uitdagende activiteiten uit de kast getrokken. Met dit Zomerpaspoort willen zij kinderen van 4 tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar uit Alblasserdam een leuke, actieve zomervakantie geven van vrijdag 7 juli tot en met zaterdag 19 augustus.

Ophalen Zomerpaspoort
Je fysieke paspoort is na je online bestelling en betaling op te halen in Cultureel Centrum Landvast. Neem hiervoor je bewijs van inschrijving mee. Je hebt je Zomerpaspoort voor aanvang van iedere activiteit nodig. Zonder Zomerpaspoort kan de toegang geweigerd worden.

Annuleren deelname activiteit
Alle activiteiten worden grotendeels georganiseerd door vrijwilligers en mogelijk gemaakt door sponsor- of subsidiegelden. Wij zouden het dan ook waarderen dat er bij verhindering uiterlijk 24 uur van te voren een mail gestuurd is naar: 

zomerpaspoort@alblasserdam.nl

Met daarin de activiteit en naam van het kind wat niet aanwezig kan zijn. Dit om teleurstellingen bij de organisatoren te voorkomen en andere kinderen de kans te geven deze plek in te nemen.

 

Aanbod

Om het Zomerpaspoort te realiseren hebben het ABC-team en Jeugdland Alblasserdam een stuurgroep opgericht. Deze stuurgroep bestaat uit ABC-team, Natuurlijk Alblasserdam, Scouting Alblasserdam en Jeugdland Alblasserdam. Het doel is om samen met alle Alblasserdamse verenigingen, stichtingen, sportieve- en creatievelingen uit Alblasserdam kinderen en jeugd een zomerprogramma vol activiteiten te geven. Dit met het in acht nemen van alle wet- en regelgeving die op dat moment van toepassing is voor georganiseerde activiteiten voor kinderen en jeugd van 4 tot en met 18 jaar. 

1 juli   10:00 uur  - Inschrijving week 1 en 2 open. 
8 juli   10:00 uur  - Inschrijving week 3 en 4 open. 
22 juli 10:00 uur  - Inschrijving week 5 en 6 open. 

MEGA activiteiten
Afgelopen
Activiteiten week 1
Afgelopen
Activiteiten week 2
Afgelopen
Activiteiten week 3
Afgelopen
activiteiten week 4
Afgelopen
activiteiten week 5
Afgelopen
Activiteiten week 6
Afgelopen