Balans - Centrum voor beweging en gezondheid

Balans is een medisch centrum waar diverse vormen van fysiotherapie & medische trainingen worden aangeboden. We hebben een breed scala aan specialismes naast de algemene fysiotherapie o.a. manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, oncologische fysiotherapie als mede therapie gericht op arbeid & gezondheid op de werkvloer.
De hoofdlocatie van Balans is gevestigd in medisch centrum Havenkwartier te Sliedrecht, maar heeft diverse nevenlocaties binnen de Alblasserwaard.

Multifunctioneel centrum Maasplein is een van deze locaties, waar wij de beschikking hebben over een grote trainingsruimte, die kan worden gebruikt bij de revalidatie van diverse gezondheidsproblematiek en of overige trainingsdoeleinden. De ruimte is rolstoelvriendelijk ingericht en beschikt over diverse oefenmaterialen waaronder een hometrainer(fiets), een loopband en een hightech pully-systeem waar wij gebruik van kunnen maken tijdens de actieve begeleiding van cliënten.
In deze ruimte hebben wij de mogelijkheid om diverse vormen van oefentherapie aan te bieden, waaronder valtraining, loopscholing & fysio-fitness. Tevens behoort het individueel begeleiden en trainen van cliënten ook tot de mogelijkheden met een persoonlijke afgestemd programma. Kortom we kunnen zo in spelen op diverse doelgroepen.

Website: https://www.balans-gezondheidscentra.nl/

 

 

 

 

 

receptie@balans-gezondheidscentra.nl

0184-414942