Buurtsportcoach Laurens - Buurtsportcoach

Mijn beste eigenschappen zijn :Sportief, geduldig zijn, positef benaderen.
Je mag me wakker maken voor: pasta pesto met witvis
Als ik een spelletje speel en niet win?.... dan ben ik erg teleurgesteld en probeer ik het nog een keer.
Het ABC team betekend/is voor mij? ........ Is een organisatie die met in en extere partners samen  werken aan een fitte en vitale samenleving.
Wat kan Laurens voor de gemeente alblasserdam betekenen?............Iedereen de wegwijzen,helpen omtrent sport en bewegen in Alblasserdam. De vragen van de samenleving te beantwoorden.

 

Over mij:

Mijn naam is Laurens Barnhoorn. Werkzaam als combinatiefunctionaris/buurtsportcoach voor het ABC-Team in Alblasserdam.

Werkzaamheden:

De werkzaamheden die Laurens uitvoerd is het geven van pleinactiviteiten, vakantieactiviteiten, het begeleiden van de kaboutersport en het geven van de ouderengym in Alblasserdam. De activiteiten die wij als het ABC-team nog meer uitvoeren zijn het geven van kleutergym, de A-Kidz, de run swim run en de koningsspelen. Een aantal activiteiten organiseren wij in samenwerking met andere organisaties zoals de SWA(stichting welzijn Alblasserdam) Het Jeugd-Punt, vrienden van de Schalm en de kinderopvang de Wasko. Het ABC-Team werkt ook samen met de sportverenigingen binnen Alblasserdam tijdens de kaboutersport en andere sportieve activiteiten om de jeugd bekend te maken met de verschillende sporten in Alblasserdam.

LV.Barnhoorn@alblasserdam.nl

06-40963206