'Natuur'lijk Alblasserdam

Inleiding

Welkom op de pagina van 'Natuur'lijk Alblasserdam! Een samenwerking van verschillende partijen in Alblasserdam die samen dezelfde missie hebben: "samen meer de natuur in!"

Buiten zijn is ontzettend gezond, voor jong én oud! Het is belangrijk om iedere dag voldoende buiten te bewegen!! We doen het in Alblasserdam al best wel goed, dus daarvoor een compliment voor jullie! Toch kan het altijd nóg beter :-)

Soms is het misschien lastig om te verzinnen wát je buiten kunt gaan doen, maar daar willen wij bij helpen!! Kijk maar eens rond op deze pagina!

Weet jij zelf al heel goed wat leuk is om buiten te doen?! Je mag ons altijd even mailen met leuke ideeen! En probeer eens iemand mee te nemen die het misschien nog wat lastiger vindt!

Aanbod

- Natuurpaspoort 2021/2022: een paspoort voor alle basisschoolleerlingen, (uitgedeeld in week 43) met daarin 50 toffe buiten-activiteiten!

- Georganiseerde activiteiten waar je je voor in kunt schrijven! 

De voorbereidingen voor de georganiseerde activiteiten zijn in volle gang! Inschrijven is nu nog niet (voor alles) mogelijk, maar hou de website goed in de gaten en schrijf alvast wat data in je agenda!

Nachtje kamperen 2023

Paaseieren zoeken!

Nachtwandeling 2023

Een nachtje kamperen 2022

slootonderzoek

Lasergamen

Een natuurkunstwerk maken

Nachtwandeling 2020

Natuur activiteiten 2019

Kickoff natuurpaspoort 2018