Natuurcoach Jolanda

·         Mijn beste eigenschap is… mijn inlevingsvermogen denk ik. En genieten, daar ben ik ook goed in!

·         Je mag me wakker maken voor… een spannende nachtwandeling, marshmallows bij een kampvuur? Spanning, avontuur en een beetje gekkigheid, daar hou ik wel van!

·         Als ik een spelletje speel en niet win… dan hoop ik dat ik in ieder geval wél een hoop lol heb gehad (en dat degene die gewonnen heeft een beetje rekening houdt met mijn gevoel 😉)

·         Het ABC team betekend/is voor mij…een geweldige kans om mooie dingen te organiseren, mét leuke mensen, vóór leuke mensen!

·         Wat kan ik voor de gemeente Alblasserdam betekenen…ik hoop vooral te kunnen laten zien dat je zo ongelofelijk veel leuke dingen kunt doen in de natuur. Dingen die vaak (bijna) niks kosten en héél veel opleveren; energie, plezier, weerstand! Buiten zijn is zó fijn en gezond!

 

 

Jolanda is onze natuur-coach, zij houdt zich binnen ons team vooral bezig met het organiseren van activiteiten in de natuur. Binnen Alblasserdam zoekt zij steeds weer naar nieuwe samenwerkingen, waardoor het activiteitenaanbod kan blijven groeien. Jolanda heeft het Natuurpaspoort geïntroduceerd voor alle basisschoolleerlingen, dit hoopt zij zeker nog een vervolg te geven. Naast een aantal jaarlijks terugkerende gróte activiteiten als de nachtwandeling in de winter, een nachtje kamperen in de zomer en het natuurfestival in het najaar staat Jolanda ook open voor kleinere projecten op maat. Zo geeft zij op dit moment bijvoorbeeld ook individuele coaching in de natuur.

natuurlijkalblasserdam@outlook.com

06-82471358