RIVAS

Veilig en zelfstandig thuis met Rivas Zorggroep

 

Met Rivas thuiszorg kunt u rekenen op de juiste zorg en ondersteuning bij u thuis. Dat kan bijvoorbeeld gaan om hulp bij het opstaan en aankleden, toedienen van medicijnen en aantrekken van steunkousen. En Rivas biedt meer. Ook voor gespecialiseerde verpleegkundige zorg kunt u terecht bij Rivas thuiszorg, zoals voor ondersteuning bij beginnende dementie, wondzorg, oncologische zorg, diabetes en zorg in de laatste levensfase. Met dit totaalpakket biedt Rivas de betere thuiszorg.

Wijkverpleegkundige

Eerst bekijken we samen met u wat u zelf kunt met de hulp van uw partner, familie en mantelzorgers. De professionele medewerkers van Rivas vullen dit graag aan met de juiste zorg afgestemd op uw persoonlijke situatie. De wijkverpleegkundige komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en afspraken te maken over de zorg.

Rivas biedt meer

Naast de juiste thuiszorg kunt u bij Rivas ook rekenen op andere ondersteunende diensten, zoals personenalarmering. Met één druk op de knop schakelt u hulp van buitenaf in. Dat zorgt voor een veilig gevoel. www.rivas.nl/personenalarmering

Of breng een bezoek aan de dagbesteding in Alblasserdam. Het is tenslotte voor iedereen belangrijk om de dag op een leuke en zinvolle manier door te komen. Ook als u zich door een beperking of zonder hulp van anderen niet helemaal zelf kunt redden. www.rivas.nl/dagbesteding

Als thuis niet meer gaat

Soms heeft u even meer hulp en ondersteuning nodig, bijvoorbeeld wanneer u na een operatie moet revalideren. Als u tijdelijk even niet thuis kunt wonen, dan biedt het Rivas-pension uitkomst. Als het thuis niet meer gaat, gaat onze zorg in verpleeghuis De Alblashof door.

 

Meer informatie vindt u op www.rivas.nl of neem contact op via Rivas Zorglijn .

 

0900-8440