Smash' 66

Inleiding

Smash’66 is een enthousiaste volleybalvereniging in Alblasserdam. Met c.a. 110 leden is Smash’66 een kleine en gezellige vereniging. Iedereen, vanaf een jaar of 6, is welkom om bij ons te komen volleyballen, zowel competitief als recreatief. Alle teams trainen in ieder geval één keer in de week. Competitieteams spelen daarnaast regelmatig wedstrijden. De thuiswedstrijden van de competitie worden op vrijdagavond gespeeld in Sportcentrum de Blokweer. De jongste groep doet op zaterdag af en toe mee met toernooien.

Kom vrijblijvend een keer meetrainen! Voor vragen kunt u contact opnemen met Liza van Erk, via secretariaat@smash66.nl. Neem ook gerust een kijkje op onze website: www.smash66.nl.

 

Aanbod

Naast trainingen en competitiewedstrijden organiseert Smash’66 gedurende het gehele seizoen verschillende toernooien, zoals: zwembadvolleybal, oliebollentoernooi, en blacklight toernooi. Ook voor de jeugd worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Denk aan: ouder-kind toernooi, bezoeken van topwedstrijden en sinterklaasactiviteiten. Iedereen, vanaf een jaar of 6 is van harte welkom om eens lekker bij ons te komen volleyballen!

Contact

Volleybal Smash'66

Sportlaan 3
2951 HL Alblasserdam

Foto Album

Foto bij Smash' 66
Foto bij Smash' 66
Foto bij Smash' 66
Foto bij Smash' 66
Foto bij Smash' 66
Foto bij Smash' 66

Facebook