Spelregels zomerpaspoort

Spelregels zomerpaspoort

Hoe doe je mee? 

Het Zomerpaspoort De zomervakantie ziet er dit jaar voor iedereen ineens heel anders uit. Veel gezinnen gaan dit jaar niet op vakantie. Om kinderen van 4 t/m 12 en de jeugd van 13 t/m 18 jaar uit Alblasserdam toch een leuke, actieve zomervakantie te geven, is er een zomerpaspoort ontwikkeld. In samenwerking met verenigingen, stichtingen, sportieve- en creatievelingen uit Alblasserdam is er een activiteitenkalender samengesteld. De activiteitenkalender is per week en leeftijdscategorie terug te vinden op deze website. Zes weken lang, van zaterdag 18 juli tot en met zaterdag 29 augustus worden er wekelijks activiteiten georganiseerd. Uiteraard met het in acht nemen van alle wet- en regelgeving die op dat moment van toepassing zijn voor georganiseerde activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar.

 

Zo werkt het Zomerpaspoort.

Bij de bestelling van je zomerpaspoort heb jij je gegevens met ons gedeeld. Met deze gegevens kan jij je inschrijven voor een activiteit. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar geldt dat je voor maximaal 10 activiteiten kan inschrijven. De beachparty en de online/thuis activiteiten zijn een bonus en vallen buiten het maximum van de 10 activiteiten. Het maximum is ingesteld om op deze manier ieder kind de kans te geven om aan meerdere activiteiten mee te doen. Als je het paspoort hebt besteld, kun je het vanaf 14 juli bij Landvast ophalen met je bevestiging.

Volg de Facebookpagina van het Zomerpaspoort. Wanneer er extra activiteiten of plekken vrijkomen in de loop van de zomervakantie laten wij dat via dit kanaal weten. Je krijgt dan de extra mogelijkheid om je ook voor deze activiteit in te schrijven bovenop de inschrijvingen die je al gedaan hebt. Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar is er geen maximum ingesteld voor het aantal activiteiten. Ook hier is inschrijven voor een activiteit wel een verplichting.

Is er binnen een gezin geen financiële ruimte om een zomerpaspoort te kopen, dan kan de ouder of voogd dit bedrag declareren bij Stichting Leergeld. Je kunt de link naar de website van Stichting Leergeld Drechtsteden hier vinden. Maakt uw gezin geen gebruik van Stichting Leergeld  of is uw budget bij Stichting Leergeld op, dan is er een mogelijkheid om via de gemeente (Mariëlle Verhoeve mat.verhoeve@alblasserdam.nl) voor een vergoeding van het zomerpaspoort te komen

 

Spelregels.

Om er met zijn allen een toffe en actieve zomervakantie van te maken hebben we een aantal spelregels gemaakt waarvan we het fijn vinden dat je ze kent!

• Voor alle activiteiten gelden de regels en veiligheidsmaatregelen omtrent Covid-19. Voor de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers vragen wij een ieder om hier rekening mee te houden.

• Het Zomerpaspoort dient volledig ingevuld te zijn met de gevraagde persoonlijke gegevens, anders is het Zomerpaspoort helaas niet geldig als toegangsbewijs.

• Inschrijven voor een activiteit is verplicht. De bevestiging van inschrijving is samen met het Zomerpaspoort het bewijs van toegang tot de activiteit.

• Zonder inschrijfbewijs én Zomerpaspoort kunnen wij geen toegang verlenen tot het terrein of gebouw waar de activiteit plaats vind.

• Volg ten aller tijden de instructies op van de activiteiten begeleiders van het Zomerpaspoort.

• Ga met respect om met de mede deelnemers en de vrijwilligers.

• De organisatie staat bij misstanden in haar recht om het Zomerpaspoort ongeldig te verklaren. Er volgt dan geen restitutie van de aankoop.

• Zorg dat je zelf wat te drinken en te eten bij je hebt. Vanwege de huidige regelgeving is het niet overal mogelijk om een horeca punt in te richten.

• Bij het deelnemen van de activiteiten ga je ermee akkoord dat er foto of video opnames gemaakt worden ter promotie van het Zomerpaspoort die online of in print gedeeld worden. Mocht dit anders zijn, geef dit dan specifiek in het paspoort en bij aanvang van de activiteit aan.

• Bij inschrijving is er kennisgenomen van de AVG regels. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor deelname aan de activiteiten van het Zomerpaspoort. Hierna worden de gegevens vernietigd.

• Lees de aanvullende informatie van de activiteit vooraf goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij aanvang van de activiteit.

• Maak vooral heel veel plezier!