Teamcaptain Jasmijn - Adviseur sport en cultuur

• Mijn beste eigenschap is... dat ik een echte doorzetter ben, ik zal me altijd blijven inspannen tot het gewenste doel is bereikt. 

• Je mag me wakker maken voor… lekker eten of gezelligheid!  

• Als ik een spelletje speel en niet win dan… is dat natuurlijk jammer, maar het gaat er uiteindelijk om dat we met z'n allen plezier hebben gehad en dat het gezellig was. 

• Het ABC team is voor mij….. een mooi team met mensen die allemaal hun eigen talenten inzetten om wat moois te leveren voor de inwoners van Alblasserdam. 

• Wat ik voor de gemeente Alblasserdam kan betekenen… is dat ik een frisse blik kan brengen binnen het sociaal domein. Daarnaast zal ik me altijd inzetten om Alblasserdam een zo prettig mogelijk dorp te maken voor de inwoners, waarbij ik geloof dat het ABC-team daar een essentieel onderdeel is. 

 

Jasmijn is de coördinator die zich vanuit de gemeente Alblasserdam op beleidsniveau bezighoudt met het ABC-team, waarbij zij achter de schermen meedenkt en het ABC-team aanstuurt. Zij is binnen de gemeente het aanspreekpunt voor cultuur gerelateerde zaken, en samen met een collega is zij het aanspreekpunt voor alles wat sport gerelateerd is. Ook is zij betrokken bij het lokale sportakkoord. Daarnaast houdt ze zich bezig met haar andere inhoudelijke dossiers, zoals de kinderopvang en herdenken en vieren. 

jl.koutstaal@alblasserdam.nl

078-7703977