Zomerpaspoort

Inleiding

De zomervakantie ziet er dit jaar voor veel mensen anders uit. Veel gezinnen gaan niet op vakantie. Het ABC-team en Jeugdland Alblasserdam hebben daarom de krachten gebundeld en samen met andere organisaties het Zomerpaspoort Alblasserdam geïntroduceerd. Met dit Zomerpaspoort willen zij kinderen van 4 tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar uit Alblasserdam een leuke, actieve zomervakantie geven van zaterdag 18 juli tot en met zaterdag 29 augustus.

Aanbod

Om het Zomerpaspoort te realiseren hebben het ABC-team en Jeugdland Alblasserdam een stuurgroep opgericht. Deze stuurgroep bestaat uit ABC-team, Natuurlijk Alblasserdam, Scouting Alblasserdam, Jeugdland Alblasserdam, Speeltuinvereniging Kinderdijk, Kunstkanjers, Jeugd-Punt Alblasserdam en Landvast. Het doel is om samen met alle Alblasserdamse verenigingen, stichtingen, sportieve- en creatievelingen uit Alblasserdam kinderen en jeugd een zomerprogramma vol activiteiten te geven. Dit met het in acht nemen van alle wet- en regelgeving die op dat moment van toepassing is voor georganiseerde activiteiten voor kinderen en jeugd van 4 tot en met 18 jaar.

LET OP: alle activiteiten zullen dinsdag 7/7 vanaf 13:00 worden opengezet voor inschrijving! Je mag je inschrijven voor 10 activiteiten + de online/thuisactiviteiten en de zomerdisco. 

 

 

Informatie zomerpaspoort

Informatie zomerpaspoort

Activiteiten 4 t/m 12 jaar

Activiteiten 4 t/m 12 jaar

Activiteiten 12 t/m 18 jaar

Activiteiten 12 t/m 18 jaar